Vinete la cuptor

de aalliinnaa07 in Mancaruri de legume, 6 Iun 2013 | 4642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mari
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura de ierburi aromatice
  • 400 g rosii tocate
  • 150 g iaurt
  • 1 ou
  • 50 g pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete la cuptor:

Ceapa si rosiile le curatam de coaja si se taie separat cuburi.Se pune ceapa la calit cu 1 catel de usturoi intr-o lingura de ulei de masline, peste ea se pun rosile pisate si ierburile aromatice si se lasa sa fiarba pana devine un sos mai gros.

Vinetele le curatam de coaja si se taie felii pe lung. Fiecare felie de vanata se unge cu ulei si se freaca cu usturoi.Se pune un rand de vinete, peste sosul si deasupra se pune un alt rand de vinete si la sfarsit punem oul batut cu iaurt. peste ou se presara pesmet sau branza.

Se baga la cuptorul incalzit la 180 C si se lasa 40 de minute.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute